Trainingen

Trainingen

Om de trainers de gelegenheid te geven alle spelers van een jeugdreeks goed te leren kennen opteren wij ervoor alle jeugdspelers van één jeugdreeks samen op dezelfde locatie te laten trainen. 

 

Het grote voordeel hiervan is dat dit enerzijds de trainers toelaat om de spelers in groepen van hetzelfde niveau in te delen, zodat alle jongeren het maximum uit de opgelegde oefeningen kunnen halen, dit op hun eigen ritme. Anderzijds kan de selectie van de meer talentvolle jongeren, die in de provinciale competitie aan de slag kunnen, veel objectiever gebeuren.


Wij bieden de spelers aan om 2x per week te komen trainen op het kunstgrasveld te Vlijtingen/Millen of in de sporthal van Herderen. Echter zien wij deze 2 trainingsmomenten niet als enige vorm van inoefening. Zo maken de trainers regelmatig gebruik van voetbalhuiswerk.


Jeugdopleiding Groot Riemst biedt zowel gewestelijk (regionaal en meer recreatief) als provinciaal (meer competitief) voetbal aan.Onze doelgroepen zijn in de eerste plaats alle jeugdspelers uit Groot Riemst die we een jeugdopleiding op gewestelijk (vanaf U5) en provinciaal niveau (vanaf U8) aanbieden. Daarnaast zijn ook alle jeugdvoetballers uit Zuid-Limburg welkom, die op zoek zijn naar een voetbalopleiding op provinciaal niveau.


Naast de wekelijkse trainingen, worden er ook keeperstraining gegeven vanaf 9 jaar. 


Let op: zorg steeds voor aangepast schoeisel!

  • In de sporthal gelieve geen zwarte zolen te dragen.
  • Grasvelden: pas je schoeisel aan naargelang de weersomstandigheden.
  • Kunstgras: zuivere schoenen!
    • Korte en kleinere (kunststof) noppen.
    • GEEN ALUMINIUM NOPPEN!


De trainingsschema's van de verschillende jeugdploegen vind je op het platform ProSoccerData. Op de pagina "Downloads" vind je meer uitleg over dit platform. Download de app op je smartphone!


Ben je ziek of verhinderd? Verwittig je trainer op tijd!


Houd steeds de communicatiekanalen in de gaten (PSD, WhatsApp) in de gaten bij wijzigingen/afgelastingen!