Downloads

JVGR

Jeugdvoetbal Groot Riemst


BE0632657655

Nieuws


Pastadag

Covid-19 afhankelijk


Voetbalspeeltuin

Woensdag 2/9/2020 starten de allerkleinsten (U5) om 16:30  (tot 17:30) in de voetbalspeeltuin in de sporthal 'Hirtheren' te Herderen.


Ploegvoorstelling seizoen 2020-2021

Covid-19 afhankelijkWEDSTRIJDEN (Gew.+Prov.)

U6, U7, U17 & U21

Locatie : K. Vlijtingen V.V.

Allewijstraat 2

B - 3770 Vlijtingen


WEDSTRIJDEN (Gew.+Prov.)

U8 t.e.m. U15

Locatie : F.C. Herderen-Millen

Elderenweg 2

B - 3770 Millen


© 2015 - 2018 JVGR vzw

Downloads

De communicatie loopt via de trainer en ploegafgevaardigden,de jeugdcoördinatoren maar ook de website en Soccer Online zijn belangrijke communicatiekanalen.


De website biedt hoofdzakelijk algemene informatie aan zoals inschrijvingsformulieren voor de diverse sportieve en extra sportieve activiteiten die de club organiseert maar ook praktische documenten als de verzekeringsdocumenten in geval van een ongeval.


Vorig seizoen is onze jeugdopleiding gestart met het platform Soccer Online. Dit speciaal voor voetbalopleidingen ontwikkeld platform ondersteunt onze jeugdwerking in zijn totaliteit. Daarom is het belangrijk dat jullie bij een Emailadres wijziging dit zo snel mogelijk doorgeven aan het secretariaat@jvgr.be. Naast de wekelijkse informatie die jullie via dit platform per Email zullen ontvangen, kunnen jullie kunnen op dit platform inloggen om gegevens van trainingen, wedstrijden, afgelastingen en dergelijke te vinden :

www.socceronline.be

Ga naar het menu CLUBS
Selecteer dan JEUGDOPLEIDING GROOT RIEMSTAlle communicatie aangaande trainingen en wedstrijden loopt vanaf dit seizoen via dit platform. Check deze website daarom regelmatig !


Het kan dat trainers voor een of andere reden afwijken van het vooropgestelde schema. De jeugdspeler zal hiervan ingelicht worden op training. Contacteer bij twijfel de ploegafgevaardigde of de trainer.


Sportief :


Andere documenten :


Documenten voor bezoekende ploegen :

  • Regels  op en rond het kunstgrasveld
  • Aangepast schoeisel voor kunstgrasveld


Media :

  • TV Limburg "Fan van Limburg" : filmreportage - JVGR