Downloads

Downloads

De communicatie loopt via de trainer(s) en de jeugdco√∂rdinatoren. Ook de website, ProSoccerData en WhatsApp zijn belangrijke communicatiekanalen. 


De website biedt hoofdzakelijk algemene informatie aan zoals inschrijvingsformulieren voor de diverse sportieve en extra sportieve activiteiten die de club organiseert maar ook praktische documenten als de verzekeringsdocumenten in geval van een ongeval.


Sinds enkele seizoenen werkt onze jeugdopleiding met het platform Pro Soccer Data. Dit speciaal voor voetbalopleidingen ontwikkeld platform ondersteunt onze jeugdwerking in zijn totaliteit. Daarom is het belangrijk dat jullie bij een Emailadres wijziging dit zo snel mogelijk doorgeven aan het secretariaat@jvgr.be. Naast de informatie die jullie via dit platform per Email zullen ontvangen, kunnen jullie kunnen op dit platform inloggen om gegevens van trainingen, wedstrijden, afgelastingen en dergelijke te vinden.


Alle communicatie aangaande trainingen en wedstrijden lopen via dit platform en ProSoccerData (PSD). Check deze website daarom regelmatig! 


Het kan dat trainers voor een of andere reden afwijken van het vooropgestelde schema. De jeugdspeler zal hiervan ingelicht worden op training. Contacteer bij twijfel de trainer.


Sportief :


Aangifte van een ongeval:


Andere documenten :


Documenten voor bezoekende ploegen :

  • Regels op en rond het kunstgrasveld
  • Aangepast schoeisel voor kunstgrasveld


Media :

  • TV Limburg "Fan van Limburg" : filmreportage - JVGR